12 Years Manufacturer High Quality Light Weight Electric Wheelchair (PW-001) for Bandung Manufacturers

12 Years Manufacturer High Quality Light Weight Electric Wheelchair (PW-001) for Bandung Manufacturers

Short Description:


Product Detail

Product Tags

Related Video

Feedback (2)

, , ,
12 Years Manufacturer High Quality Light Weight Electric Wheelchair (PW-001) for Bandung Manufacturers Detail:

Motor Brush motor 250W×2pcs
Battery 12V 12AH×2pcs
Controller  Brush controller
Driving range   15km(decided by the weight and road condition)
Max speed  6km/h
Max load 100kgs
Tires (rear) 22inch;Tires(front):8inch
Overall width 66cm,seat width:45cm
Seat depth 43cm: Overall height:92cm
Color  silver
Carton size 820*420*745mm

Product detail pictures:

12 Years Manufacturer High Quality Light Weight Electric Wheelchair (PW-001) for Bandung Manufacturers detail pictures


12 Years Manufacturer High Quality Light Weight Electric Wheelchair (PW-001) for Bandung Manufacturers, The product will supply to all over the world, such as: , , ,


 • Der neueste – 2015
  Modell: 500W ElektroMobil Allen 3 / DreiRad-Scooter bis 6-15-25km/h
  mit Rückwärtsgang und AlarmAnlage!
  Bremsen: Handbremsen
  Geschwindigkeit: bis 6-15-25km/h (ElektroUmschalter)
  Batterie Blei: 60V (5x 12V) 20AH
  Reichweite einer Akkuladung: 50-60 km
  Akkuladung: 3-8 Stunden
  Besteigung: 15°
  Tragfaehigkeit: 130 kg
  Die Raeder: 3.0-10″
  Gewicht : 84 kg
  Ausmass: 160*70*110 cm
  ZERTIFIKATE: CE

  www.ELEKTROFAHRZEUGE-BILLIGER.de

  Linsellesstrasse 107, 47877 Willich, DE  https://www.ecoride.se
  Med vinden i ryggen
  Det blåser nya vindar. Den som vill ta sig fram på ett modernt sätt väljer idag en EcoRide elcykel. Många väljer elcykel av miljöskäl. Att ställa ifrån sig sin bensindrivna bil är ett effektivt och enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen och leva grönare. Dessutom är det mer ekonomiskt. Andra väljer elcykel för njutningens skull. Att trampa en EcoRide är en ren fröjd. Alla borde få uppleva känslan! Elmotorn hjälper dig som en härlig vind i ryggen i de allra segaste uppförsbackarna eller när du vill spara på dina egna krafter. Trots att du tar cykeln till jobbet är du inte det minsta svettig när du kommer fram. Att du glider förbi morgonköerna, slipper eventuella biltullar och får bra motion är en bonus. På en EcoRide blir du morgonsrusningens vinnare! Elcykeln gör det möjligt för många fler att använda cykeln lite oftare. Har du nedsatt rörlighet är elcykeln ett perfekt hjälpmedel.

  Så funkar EcoRide elcyklar
  EcoRides elcyklar har en inbyggd elmotor som ger direktverkande assistans när du trampar. Pedalerna måste med andra ord vara i rörelse för att motorn ska fungera. Ju snabbare du trampar desto mer hjälper elmotorn till att föra din cykel framåt. Samtliga av EcoRides modeller är utrustade med växlar. Önskar man mycket hjälp från elmotorn väljer man att cykla på en låg växel medan en hög växel kräver mer fotarbete. Elmotorerna på våra cyklar är närmast ljudlösa. Gashandtaget är ett användbart och mycket populärt tillval till EcoRides elcyklar. Gashandtaget ger dig möjlighet att själv styra när och hur mycket elektrisk kraft du vill tillföra din elcykel. Elmotorns maximala hastighet är begränsad till 25km/h vilket är i enlighet med svensk lag. Tar du dig fram av egen kraft gäller vägens ordinarie hastighetsbegränsningar. Då är det med andra ord bara att trampa på.

  Batterier och laddning
  Våra elcyklar är utrustade med ett litium-jon-batteri som är både lättare och mer miljövänligt än traditionella blybatterier. Batteriet är smidigt placerat under sadeln, vilket ger elcykeln en balanserad tyngdpunkt. Du kan lätt plocka bort batteriet och bära det med dig. Batteriet laddas enkelt genom att ansluta laddaren till ett vanligt vägguttag. Du kan ladda ditt batteri direkt på cykeln eller välja att lyfta bort det för att ladda inomhus. Laddaren ingår givetvis i köpet. En uppladdning tar ca 5-7 timmar och räcker sedan upp till 70 km. Körsträckan påverkas av terrängen du tar dig fram i, vinden och din vikt. Om batteriet skulle ladda ur fungerar din elcykel precis som en vanlig cykel. Givetvis kan du snabbladda din elcykel om du skulle behöva. Litium-jon-batteriets kvalitet påverkas inte av korta laddningar då och då.

  Kvalité
  Vi tycker att det är viktigt att din EcoRide ska hålla för att ta dig till jobbet i många år, dag ut och dag in, i ur och i skur. Våra komponenter är väl valda för att passa vårt svenska klimat och våra vanor. Med bland annat aluminiumskruvar som inte rostar, Shimanoväxlar, punkteringsskyddade däck, LED-belysning och en ram i lätt aluminium kan vi erbjuda ett antal slitstarka, robusta och väldigt bekväma modeller som passar de flesta människors behov och plånböcker. Alla EcoRide elcyklar uppfyller EN15194.

  Hitta din modell och upplev känslan av en EcoRide, du också.

  www.ecoride.se


  5 Stars By from -

  5 Stars By from -

  Related Products

  WhatsApp Online Chat !