Cheapest Price 250W Mini City E-Bicycle with Aluminum Frame (TDE-039Z) Export to Czech Republic

Cheapest Price 250W Mini City E-Bicycle with Aluminum Frame (TDE-039Z) Export to Czech Republic

Short Description:


Product Detail

Product Tags

Related Video

Feedback (2)

, , ,
Cheapest Price 250W Mini City E-Bicycle with Aluminum Frame (TDE-039Z) Export to Czech Republic Detail:

 

specification
Motor 250W High speed brushless DC motor
Battery 36V,10AH Li-ion battery
Charge AC 110V-240V  50/60HZ
Performance & Main components
Max.speed 25km/h (EU) or  32km/h(USA&Canada)
Tyres KENDA 20 “×1.75
Front fork hydraulic suspension
Brake Fornt disk brake / Rear disk-brake
Derailleur SHIMANO,6-speed
Packaging
N.W/G.W 24/28.5 KGS

 


Product detail pictures:

Cheapest Price 250W Mini City E-Bicycle with Aluminum Frame (TDE-039Z) Export to Czech Republic detail pictures


Cheapest Price 250W Mini City E-Bicycle with Aluminum Frame (TDE-039Z) Export to Czech Republic, The product will supply to all over the world, such as: , , ,


 • Beställ fraktfritt online på www.eumoppenomc.se
  Med vinden i ryggen
  Det blåser nya vindar. Den som vill ta sig fram på ett modernt sätt väljer idag en EcoRide elcykel. Många väljer elcykel av miljöskäl. Att ställa ifrån sig sin bensindrivna bil är ett effektivt och enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen och leva grönare. Dessutom är det mer ekonomiskt. Andra väljer elcykel för njutningens skull. Att trampa en EcoRide är en ren fröjd. Alla borde få uppleva känslan! Elmotorn hjälper dig som en härlig vind i ryggen i de allra segaste uppförsbackarna eller när du vill spara på dina egna krafter. Trots att du tar cykeln till jobbet är du inte det minsta svettig när du kommer fram. Att du glider förbi morgonköerna, slipper eventuella biltullar och får bra motion är en bonus. På en EcoRide blir du morgonsrusningens vinnare! Elcykeln gör det möjligt för många fler att använda cykeln lite oftare. Har du nedsatt rörlighet är elcykeln ett perfekt hjälpmedel.

  Så funkar EcoRide elcyklar
  EcoRides elcyklar har en inbyggd elmotor som ger direktverkande assistans när du trampar. Pedalerna måste med andra ord vara i rörelse för att motorn ska fungera. Ju snabbare du trampar desto mer hjälper elmotorn till att föra din cykel framåt. Samtliga av EcoRides modeller är utrustade med växlar. Önskar man mycket hjälp från elmotorn väljer man att cykla på en låg växel medan en hög växel kräver mer fotarbete. Elmotorerna på våra cyklar är närmast ljudlösa. Gashandtaget är ett användbart och mycket populärt tillval till EcoRides elcyklar. Gashandtaget ger dig möjlighet att själv styra när och hur mycket elektrisk kraft du vill tillföra din elcykel. Elmotorns maximala hastighet är begränsad till 25km/h vilket är i enlighet med svensk lag. Tar du dig fram av egen kraft gäller vägens ordinarie hastighetsbegränsningar. Då är det med andra ord bara att trampa på.

  Batterier och laddning
  Våra elcyklar är utrustade med ett litium-jon-batteri som är både lättare och mer miljövänligt än traditionella blybatterier. Batteriet är smidigt placerat under sadeln, vilket ger elcykeln en balanserad tyngdpunkt. Du kan lätt plocka bort batteriet och bära det med dig. Batteriet laddas enkelt genom att ansluta laddaren till ett vanligt vägguttag. Du kan ladda ditt batteri direkt på cykeln eller välja att lyfta bort det för att ladda inomhus. Laddaren ingår givetvis i köpet. En uppladdning tar ca 5-7 timmar och räcker sedan upp till 70 km. Körsträckan påverkas av terrängen du tar dig fram i, vinden och din vikt. Om batteriet skulle ladda ur fungerar din elcykel precis som en vanlig cykel. Givetvis kan du snabbladda din elcykel om du skulle behöva. Litium-jon-batteriets kvalitet påverkas inte av korta laddningar då och då.

  Kvalité
  Vi tycker att det är viktigt att din EcoRide ska hålla för att ta dig till jobbet i många år, dag ut och dag in, i ur och i skur. Våra komponenter är väl valda för att passa vårt svenska klimat och våra vanor. Med bland annat aluminiumskruvar som inte rostar, Shimanoväxlar, punkteringsskyddade däck, LED-belysning och en ram i lätt aluminium kan vi erbjuda ett antal slitstarka, robusta och väldigt bekväma modeller som passar de flesta människors behov och plånböcker. Alla EcoRide elcyklar uppfyller EN15194.

  Hitta din modell och upplev känslan av en EcoRide, du också.

  2011 års ClaSSic är en trendig skapelse, avskalad från all onödig utrustning såsom skärmar, växlar – endast för folk med dokumenterat skön stil.

  Ambassador ERC och ERS är våra top-of-the-line-cyklar med 28″ punkteringsskyddade hjul, Shimano 8-växlad navväxel, fotbroms. Dammodeller levereras med korg fram.


  5 Stars By from -

  5 Stars By from -

  Related Products

  WhatsApp Online Chat !