OEM/ODM Supplier for New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers

OEM/ODM Supplier for
 New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers

Short Description:


Product Detail

Product Tags

Related Video

Feedback (2)

, , ,
OEM/ODM Supplier for New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers Detail:

 

Electronic specification
Motor brushless hub motor 500W/800w
Battery 48V20AH sealed lead-acid battery All battery with electric protection circuit
Dashboard  common meter
Controller 500W Brushless controller
Charge AC 110V-240V  50/60HZ
Charging time  8 hours
Lamp common bulb
Performance & Main components
Max.speed  25km/h (EU) or  32km/h(USA&Canada)
Range  60km(distance by riders weight,terrain,road sufurface etc.)
Max load 300KGS
Tyres 16-3.0
Product colour customer’s request
Front brake drum brake
Front fork hydraulic pressure
Rear brake drum brake
Climbing angle <= 18°
Throttle Twist intelligent speed control
With 3 different kinds of max speed (1speed:9km/h,2speed:15km/h,3speed:25km/h)
With reverse gear
Packaging
Unit packaging Each in a carton Box
N.W/G.W 140kgs/160kgs
Qty / Export carton 1   pc /ctn
Export carton dimension 2.61*1.13*1.1m
Container
1×20′footer FCL quantity pcs
1×40′footer FCL quantity pcs
1X40′HQ 16pcs
Optional Parts
 Remote Alarm +USD5.5
 Helmet +USD6.5
Tool Kits +USD2

 

The price above are based on FOB Ningbo(Zhejiang Province,China).

The quotation is valid within 15 days, we reserve the right to modify the prices if needed.

The prices above are for your reference only, it is subject to our final confirmation.

 


Product detail pictures:

OEM/ODM Supplier for
 New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers detail pictures

OEM/ODM Supplier for
 New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers detail pictures


OEM/ODM Supplier for New Design Cleaning Electric Tricycle (CT-022) to US Importers, The product will supply to all over the world, such as: , , ,


 • https://www.ecoride.se
  Med vinden i ryggen
  Det blåser nya vindar. Den som vill ta sig fram på ett modernt sätt väljer idag en EcoRide elcykel. Många väljer elcykel av miljöskäl. Att ställa ifrån sig sin bensindrivna bil är ett effektivt och enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen och leva grönare. Dessutom är det mer ekonomiskt. Andra väljer elcykel för njutningens skull. Att trampa en EcoRide är en ren fröjd. Alla borde få uppleva känslan! Elmotorn hjälper dig som en härlig vind i ryggen i de allra segaste uppförsbackarna eller när du vill spara på dina egna krafter. Trots att du tar cykeln till jobbet är du inte det minsta svettig när du kommer fram. Att du glider förbi morgonköerna, slipper eventuella biltullar och får bra motion är en bonus. På en EcoRide blir du morgonsrusningens vinnare! Elcykeln gör det möjligt för många fler att använda cykeln lite oftare. Har du nedsatt rörlighet är elcykeln ett perfekt hjälpmedel.

  Så funkar EcoRide elcyklar
  EcoRides elcyklar har en inbyggd elmotor som ger direktverkande assistans när du trampar. Pedalerna måste med andra ord vara i rörelse för att motorn ska fungera. Ju snabbare du trampar desto mer hjälper elmotorn till att föra din cykel framåt. Samtliga av EcoRides modeller är utrustade med växlar. Önskar man mycket hjälp från elmotorn väljer man att cykla på en låg växel medan en hög växel kräver mer fotarbete. Elmotorerna på våra cyklar är närmast ljudlösa. Gashandtaget är ett användbart och mycket populärt tillval till EcoRides elcyklar. Gashandtaget ger dig möjlighet att själv styra när och hur mycket elektrisk kraft du vill tillföra din elcykel. Elmotorns maximala hastighet är begränsad till 25km/h vilket är i enlighet med svensk lag. Tar du dig fram av egen kraft gäller vägens ordinarie hastighetsbegränsningar. Då är det med andra ord bara att trampa på.

  Batterier och laddning
  Våra elcyklar är utrustade med ett litium-jon-batteri som är både lättare och mer miljövänligt än traditionella blybatterier. Batteriet är smidigt placerat under sadeln, vilket ger elcykeln en balanserad tyngdpunkt. Du kan lätt plocka bort batteriet och bära det med dig. Batteriet laddas enkelt genom att ansluta laddaren till ett vanligt vägguttag. Du kan ladda ditt batteri direkt på cykeln eller välja att lyfta bort det för att ladda inomhus. Laddaren ingår givetvis i köpet. En uppladdning tar ca 5-7 timmar och räcker sedan upp till 70 km. Körsträckan påverkas av terrängen du tar dig fram i, vinden och din vikt. Om batteriet skulle ladda ur fungerar din elcykel precis som en vanlig cykel. Givetvis kan du snabbladda din elcykel om du skulle behöva. Litium-jon-batteriets kvalitet påverkas inte av korta laddningar då och då.

  Kvalité
  Vi tycker att det är viktigt att din EcoRide ska hålla för att ta dig till jobbet i många år, dag ut och dag in, i ur och i skur. Våra komponenter är väl valda för att passa vårt svenska klimat och våra vanor. Med bland annat aluminiumskruvar som inte rostar, Shimanoväxlar, punkteringsskyddade däck, LED-belysning och en ram i lätt aluminium kan vi erbjuda ett antal slitstarka, robusta och väldigt bekväma modeller som passar de flesta människors behov och plånböcker. Alla EcoRide elcyklar uppfyller EN15194.

  Hitta din modell och upplev känslan av en EcoRide, du också.

  www.ecoride.se


  5 Stars By from -

  5 Stars By from -

  Related Products

  WhatsApp Online Chat !