Professional High Quality Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory

Professional High Quality
 Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory

Short Description:


Product Detail

Product Tags

Related Video

Feedback (2)

, , ,
Professional High Quality Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory Detail:

 

Electronic specification
Motor 180W-250W High speed brushless DC hub intelligent motor
Battery 24V,8AH/10AH,or 36V,8AH/10AH Li-ion battery are available
Charge AC 110V-240V  50/60HZ
Performance & Main components
Max.speed 25km/h (EU) or  32km/h(USA&Canada)
Range 30-55km Or pedaling-electyic model 40-65km
Max load 70-150KGS
Times >=500
Charging period 4-8H
Frame Lightweight 6061 aluminum frame
Tyres KEDNA 20″ X1.95
Battery case Aluminum
Wheels Alloy rims and lightweight aloy hubs
Front fork double crown, hydraulic suspension
Brake ForntV brake / Rear V Brake   or drum brake
Handle bar &stem aluminum
Derailleur SHIMANO,7-speed
Mounting ability more than 10 degrees
PAS With 1:1 intelligent pedal assistant system
Head set water resistant headset
Packaging
N.W/G.W 24 / 28 KGS (with36V,10AH Li-ion battery)
Packing size 83×38×70cm
Container
1×20′footer FCL quantity 126pcs
1×40′footer FCL quantity 252pcs
1X40′HQ 294pcs

 


Product detail pictures:

Professional High Quality
 Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory detail pictures

Professional High Quality
 Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory detail pictures


Professional High Quality Folding Electric Bicycle (TDN-003) to Sydney Factory, The product will supply to all over the world, such as: , , ,


 • https://www.ecoride.se
  Med vinden i ryggen
  Det blåser nya vindar. Den som vill ta sig fram på ett modernt sätt väljer idag en EcoRide elcykel. Många väljer elcykel av miljöskäl. Att ställa ifrån sig sin bensindrivna bil är ett effektivt och enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen och leva grönare. Dessutom är det mer ekonomiskt. Andra väljer elcykel för njutningens skull. Att trampa en EcoRide är en ren fröjd. Alla borde få uppleva känslan! Elmotorn hjälper dig som en härlig vind i ryggen i de allra segaste uppförsbackarna eller när du vill spara på dina egna krafter. Trots att du tar cykeln till jobbet är du inte det minsta svettig när du kommer fram. Att du glider förbi morgonköerna, slipper eventuella biltullar och får bra motion är en bonus. På en EcoRide blir du morgonsrusningens vinnare! Elcykeln gör det möjligt för många fler att använda cykeln lite oftare. Har du nedsatt rörlighet är elcykeln ett perfekt hjälpmedel.

  Så funkar EcoRide elcyklar
  EcoRides elcyklar har en inbyggd elmotor som ger direktverkande assistans när du trampar. Pedalerna måste med andra ord vara i rörelse för att motorn ska fungera. Ju snabbare du trampar desto mer hjälper elmotorn till att föra din cykel framåt. Samtliga av EcoRides modeller är utrustade med växlar. Önskar man mycket hjälp från elmotorn väljer man att cykla på en låg växel medan en hög växel kräver mer fotarbete. Elmotorerna på våra cyklar är närmast ljudlösa. Gashandtaget är ett användbart och mycket populärt tillval till EcoRides elcyklar. Gashandtaget ger dig möjlighet att själv styra när och hur mycket elektrisk kraft du vill tillföra din elcykel. Elmotorns maximala hastighet är begränsad till 25km/h vilket är i enlighet med svensk lag. Tar du dig fram av egen kraft gäller vägens ordinarie hastighetsbegränsningar. Då är det med andra ord bara att trampa på.

  Batterier och laddning
  Våra elcyklar är utrustade med ett litium-jon-batteri som är både lättare och mer miljövänligt än traditionella blybatterier. Batteriet är smidigt placerat under sadeln, vilket ger elcykeln en balanserad tyngdpunkt. Du kan lätt plocka bort batteriet och bära det med dig. Batteriet laddas enkelt genom att ansluta laddaren till ett vanligt vägguttag. Du kan ladda ditt batteri direkt på cykeln eller välja att lyfta bort det för att ladda inomhus. Laddaren ingår givetvis i köpet. En uppladdning tar ca 5-7 timmar och räcker sedan upp till 70 km. Körsträckan påverkas av terrängen du tar dig fram i, vinden och din vikt. Om batteriet skulle ladda ur fungerar din elcykel precis som en vanlig cykel. Givetvis kan du snabbladda din elcykel om du skulle behöva. Litium-jon-batteriets kvalitet påverkas inte av korta laddningar då och då.

  Kvalité
  Vi tycker att det är viktigt att din EcoRide ska hålla för att ta dig till jobbet i många år, dag ut och dag in, i ur och i skur. Våra komponenter är väl valda för att passa vårt svenska klimat och våra vanor. Med bland annat aluminiumskruvar som inte rostar, Shimanoväxlar, punkteringsskyddade däck, LED-belysning och en ram i lätt aluminium kan vi erbjuda ett antal slitstarka, robusta och väldigt bekväma modeller som passar de flesta människors behov och plånböcker. Alla EcoRide elcyklar uppfyller EN15194.

  Hitta din modell och upplev känslan av en EcoRide, du också.

  www.ecoride.se  Nejlehčí (pouze 14 kg) elektro koloběžka na trhu! Výkon 500W a přitom pouze 14 kg. Super skladná, Lithiové baterie. Uveze až 90 kg!!!

  www.motokolobezky.cz

  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

  The lightest electric scooter on market, only 14 kg, but with 500W total power!

  www.nitroscooters.cz


  5 Stars By from -

  5 Stars By from -

  Related Products

  WhatsApp Online Chat !