Plani ynë i ri për hartimin dhe zhvillimin e produkteve të reja

Që nga viti 2016, objektivi ynë ka qenë i konfirmuar për të zhvilluar më shumë lloje të 3-rrota dhe 4-wheel
skuter, për përvojën më të mirë të konsumatorëve, dhe ne premtimin për të nisur produkte të reja çdo abonim year.Your dhe sugjerimet do të jetë shumë appreciated.Welcome për të kontaktuar SHBA dhe të shohim
përpara për të pasur një bashkëpunim miqësor sinqerisht.

Ora Post: Maj-08-2017
WhatsApp Online Chat !